Schoon is schoon, daar ligt onze kracht!

Uw pand is hét visitekaartje van uw bedrijf en daarom is glasbewassing en gevelreiniging belangrijk. Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij van Wolferen heeft veel ervaring op dit gebied en beschouwt het als haar ‘core business’. Na een opname ter plaatste krijgt u van ons zo spoedig mogelijk een passende offerte van uw glas of gevel.

Voor bedrijven en/of instellingen wordt na gunning een wettelijk verplichte RI&E (risico-inventarisatie en -evaluatie) toegezonden aan de hand van de uit te voeren werkzaamheden.

Particulieren

Bij Van Wolferen kunt u ook terecht als u een particulier bent. Wilt u bijvoorbeeld uw ramen, houtwerk of kunststof topgevel schoongemaakt hebben of moeten wij uw dakgoten leeghalen? Neem dan contact op door te bellen naar 0511-465503 of neem contact op via het contactformulier en u krijgt van ons een correcte prijsopgave opgestuurd.

Osmose techniek

Glasbewassing heeft de laatste tijd een snelle ontwikkeling doorgemaakt als het gaat om de reinigingstechniek. Ondanks dat wij veel van onze werkzaamheden nog op de ‘traditionele wijze’ uitvoeren, zijn wij sinds kort in het bezit van een telescoopbewassingsysteem. Met dit systeem is het mogelijk om tot een hoogte van 15 meter oppervlaktes te reinigen met osmosewater. Naast dat dit een zeer milieuvriendelijke methode is zorgt het er ook voor dat er geen strepen en vuiligheid op het raam achterblijven.