Meer rendement behalen?

Wanneer u zonnepanelen heeft laten aanbrengen op uw dak voor energiebesparing en het milieu gaat het rendement na verloop van tijd zo’n 5% achteruit vanwege atmosferische vervuiling. Bij Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij van Wolferen is het mogelijk om uw zonnepanelen te laten reinigen op elke hoogte.

Zowel met inzet van hoogwerkers bij moeilijk toegangbare plaatsen of vanaf de grond door middel van een 15 meter lange telescoopstok. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw materiaal om en gebruiken wij zachte borstels zodat uw zonnepanelen niet beschadigen.

Zwaar vervuilde zonnepanelen?

Voor zwaar vervuilde zonnepanelen maakt Van Wolferen gebruik van een speciaal roterende borstel die het oppervlakte schoonmaakt. Dit, in combinatie met Osmose water blijft er geen vuil achter op uw panelen en haalt u weer het maximale rendement uit uw investering.

Zelf reinigen

Gaat u zelf uw zonnepanelen reinigen? Maak dan GEEN gebruik van schuurmiddelen of een hogedrukspuit. Deze technieken beschadigen uw panelen wat kan resulteren in opbrengstverlies. In het ergste geval moet u zelfs uw panelen vervangen!

Kortom: wilt u weer een maximaal rendement van uw zonnepanelen? Stuur dan uw aanvraag en gegevens via het contactformulier op onze website. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een passende offerte.