Altrex steigerWilt u uw eigen woning verven, een kozijn vervangen of heeft u andere werkzaamheden op hoogte? Bij Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij van Wolferen kunt u terecht voor het huren van klimmateriaal. Kortom: bij Van Wolferen bent u aan het goede adres!

Verhuur van steigers

Wij verhuren een Altrex steiger (gebruiksaanwijzing) die een werkhoogte heeft van 8 meter, deze krijgt u compleet geleverd in een aanhangwagen. Heeft u geen ervaring in het opzetten van een steiger? In overleg kunnen wij de steiger voor u opbouwen zodat u veilig uw werkzaamheden kunt uitvoeren.

Verhuur van ladders

Heeft u korte werkzaamheden op hoogte en beschikt u niet over een ladder? Van Wolferen heeft houten, goedkeurde ladders waarmee elke toegestaande hoogte bereikbaar is.

Verhuur van hoogwerkers

Tot slot kunt u Van Wolferen ook inschakelen waneer u hoogwerkers wilt inzetten voor zowel binnen als buiten. Met het advies van Van Wolferen bent u verzekert van het inzetten van het juiste materiaal.

Verhuur van aanhangwagen voor osmose glasbewassing

Sinds kort is het mogelijk om bij Van Wolferen een aanhangwagen te huren met een osmose glasbewassing systeem. Met dit milieuvriendelijke systeem is het mogelijk om oppervlaktes te reinigen met 400 liter osmosewater. Er zitten geen chemische stoffen in het osmosewater waardoor er geen strepen op de ramen achterblijven. Wij kunnen onze werkzaamheden uitvoeren tot een hoogte van 15 meter.