Glasbewassing

Schoon is schoon, daar ligt onze kracht! 

Zakelijke klanten 
Uw pand is als het ware het visitekaartje en dit hoort er netjes uit te zien. De ramen en gevel van uw pand springen direct in het oog en kunnen een eerste indruk maken of breken. Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij van Wolferen heeft jarenlange ervaring in het onderhouden van panden. Dít is wat we doen en waar we goed in zijn.  
 
Wilt u meer weten over de service die we u kunnen bieden, neem dan contact met ons op. We komen graag langs om alle mogelijkheden met u te bespreken en sturen u daarna z.s.m. een passende offerte. 
 
Bedrijven en instellingen krijgen van ons ook de wettelijk verplichte RI&E toegestuurd, de risico-inventarisatie en -evaluatie. 

Particulieren 
Ook als particulier kunt u bij Van Wolferen terecht. Niet alleen voor het wassen van ramen, houtwerk of kunststof topgevels, maar ook voor bijvoorbeeld het leeghalen van dakgoten. Neem vandaag nog contact op via telefoonnummer 0511-465503 of vul het contactformulier in.  

Osmose techniek 
Voor ramen op grote hoogte gebruiken wij een nieuwer systeem: telescoopbewassing. Hierbij gebruiken we een telescoop tot 15 meter, waarbij we osmosewater via een slang omhoog pompen naar de borstel om zo het glas schoon te maken.  
 
Osmosewater is speciaal gezuiverd en o.a. toegevoegde mineralen en kalk zijn verwijderd. Dit zorg ervoor dat de ramen streeploos opdrogen. Het water is onschadelijk voor de natuur en na een aantal keren wassen zult u zien dat de glazen ook langer schoon blijven.   

Zullen we eens om tafel?

Neem nu contact met ons op via dit formulier, dan plannen we binnenkort een afspraak.