Handyman

Helpende hand aangeboden! 

Hebt u weinig tijd en blijven er klussen in en rond het huis/bedrijf liggen? Wij helpen u graag verder! Want naast schoonmaken, glasbewassing en het reinigen van zonnepanelen kunt u Van Wolferen ook inhuren voor andere werkzaamheden. Denk aan het leeghalen van woningen, het verwijderen van tapijt of het slopen voor een verbouwing. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we een groot netwerk van professionals opgebouwd met wie we samenwerken om elke klus naar volledige tevredenheid af te ronden. 
 
Vakmanschap 
Omdat wij zo'n uitgebreid netwerk hebben, kunnen we u ook in contact brengen met bedrijven en mensen die u zelf kunt inhuren. Denk hierbij aan: 

  1. schilders, 
  2. stratenmakers, 
  3. stukadoors en spackspuiters, 
  4. installateurs voor cv en elektra, 
  5. timmermannen voor zowel ruwbouw als interieur, 
  6. hoveniers (incl. ontwerp en aanleg). 

Kortom: alle vakmensen die u nodig heeft voor uw verbouwing of aanpassing aan uw woning. Voor vragen over onze diensten, of advies over hoe de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Of stel uw vragen telefonisch via 0511-465503.  
 
Wist u dat wij ook materiaal verhuren? Dus gaat u bijvoorbeeld zelf verven of moet u de ladder op om een kozijn te vervangen, dan kunt u bij Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij Van Wolferen terecht voor (klim)materiaal! Lees hier meer over deze service.

Zullen we eens om tafel?

Neem nu contact met ons op via dit formulier, dan plannen we binnenkort een afspraak.